Aroniat, marjatuomipihlajat, makeapihlajat
Kasvutapa pysty ja kapea. Kukat valkoiset, kukkii touko- kesäkuussa. Lehdistö alkukesällä pronssinpunertava, muuttuu myöhemmin vihreäksi. Marjat kypsinä mustia, syötäviä. I-IV(?) 2-4 m x 1-1,5 m A-Pv Kuiva-Tuore










Aroniat, marjatuomipihlajat, makeapihlajat
Marja-aronia rungollisena pihlajalle vartettuna pikkupuuna.






Hohtavan punakeltainen, ruvenkestävä, suurehko talviomena. Malto rapea, raikas, miellyttävän happoinen. I-IV(V)









Hedelmä keskikokoinen tai iso, keltainen pohjaväri, punainen peiteväri. Maku makea, hienomausteinen, miedosti happoinen. Malto tiivis, mehukas, toisinaan kuulakas. I-II









Hohtavan punakeltainen, raikas, miellyttävän hapokas ruvenkestävä talviomena. I-IV(V) SAATAVANA MYÖS HILLITTYKASVUISENA









Makea, lähes hapoton omena. Sato kypsyy elokuun lopussa. Hedelmät ovat keskikokoiset, pitkulaiset, keltapunaviiruiset. Erittäin talvenkestävä. I–V(VI).









Hedelmä kookas, punainen. Malto mehukas ja kiinteä. Maku miedosti happoinen, miellyttävä. I-III(IV)









Sato varhainen ja runsas. Hedelmät pienehköjä, keltainen pohjaväri, punainen peiteväri. Maku mietohappoinen, malto murea ja mehukas.









Hedelmät lähes kauttaaltaan tummanpunaisia, suuria tai keskikokoisia. Maku miedosti happoinen ja mausteinen. Runsassatoinen herkkuomena. I-III(IV)









Katja on makean hapokas, täysin punainen ja mehukas vaaleamaltoinen omena, joka kypsyy syyskuussa, ja säilyy aina joulukuuhun asti. I-? SAATAVANA VAIN HILLITTYKASVUISENA









Hedelmät keltaiset, punajuovaiset keskikoiset. Maku selvästi mausteinen, kaneliarominen.









Hedelmät keltaiset, punajuovaiset. Maku hieman mausteinen, kaneliarominen. I-V (VI)









Satoisa, alunperin venäläinen talviomena. Hedelmät vaaleankeltaisia punajuovaisia, ruvenkestäviä, erittäin maukkaita. I-III









Satoisa, alunperin venäläinen talviomena. Hedelmät vaaleankeltaisia punajuovaisia, ruvenkestäviä, erittäin maukkaita. I-III








