Hedelmä suuri, kellertävä, oranssiviiruinen. Maku makeahko, hieman happoinen. Malto kiinteä. Taudinkestävä. I-IV









Kesäomena Hedelmät keskikokoisia, keveitä, pitkänomaisia ja kauttaaltaan tumman punaisia. Maku mieto miellyttävä. Sato kypsyy epätasaisesti. Pr.Antonovka

Kestävä ja satoisa ruotsalainen kesäomenalajike. Hedelmät kookkaita, kekomaisia, lyhytkantaisia. I-III. SAATAVANA VAIN HILLITTYKASVUISENA









Hedelmät keskikokoisia, punaviiruisia. Maku makea ja hapoton. Hyvä pölyttäjä. I-V









Maku herkullinen, lievästi vadelma-arominen. Hedelmä melko kookas, vihertävänkeltainen, punaviiruinen tai -laikkuinen. Satoisa ja ruvenkestävyydeltään hyvä lajike. I-IV









Sato hyvin runsas. Hedelmät isokokoisia, vaalean kellertäviä. Maku raikkaan hapahko, kypsänä hienoarominen. Malto mehevä, murea ja läpikuultava









Sato hyvin runsas. Hedelmät isokokoisia, vaalean kellertäviä. Maku raikkaan hapahko, kypsänä hienoarominen. Malto mehevä, murea ja läpikuultava. Hyvä pölyttäjä. I-III









Valkeakuulaan kaltainen, mutta paremmin käsittelyä kestävä kesäomena. Hedelmä keltainen, lievästi punertava. Kypsyy samanaikaisesti kuin Valkeakuulas. I-III (IV)









Pilariomenat
Syylajike. Hedelmät ovat pieniä, noin 20 g, punaisia, makeita, aromikkaita. Kukinta näyttävän vaaleanpunainen. vyöhyke: I-III









Pilariomenat
Syysomena. Hedelmät suuret, keltaiset, hieman muhkuraiset. Malto rapea, aromikas, vähähappoinen ja makea (Golden Delicious-lajikkeen kaltainen). Ruvenkestävä. I-III









Pilariomenat
Myöhäinen kesälajike. Hedelmä makean hapokas, vihreä tai hieman värittynyt. Ruvenkestävä. I-III









Talviomena tai myöhäinen syysomena. Hedelmät suurehkot, tummanpunaiset, vahapeitteiset. Erittäin satoisa ja ruvenkestävä. I-III(IV)









Pilariomenat
Myöhäinen syysomena. Hedelmät vihreät, punaviiruiset, suuret ja liereät. Ruvenkestävä. I-IIl









Omenat
Talvilajike. Hedelmät keskikokoisia ja punaviiruisia, säilyvät kuukauden ajan oikein varastoituina. Malto vaalea ja hienorakeinen, maku lievästi happoinen, aromaattinen. I-III








