Näytetään tulokset 196–210 / 564

Hedelmä kookas, punainen. Malto mehukas ja kiinteä. Maku miedosti happoinen, miellyttävä. I-III(IV)

Sato varhainen ja runsas. Hedelmät pienehköjä, keltainen pohjaväri, punainen peiteväri. Maku mietohappoinen, malto murea ja mehukas.

Hedelmät lähes kauttaaltaan tummanpunaisia, suuria tai keskikokoisia. Maku miedosti happoinen ja mausteinen. Runsassatoinen herkkuomena. I-III(IV)

Katja on makean hapokas, täysin punainen ja mehukas vaaleamaltoinen omena, joka kypsyy syyskuussa, ja säilyy aina joulukuuhun asti. I-? SAATAVANA VAIN HILLITTYKASVUISENA

Hedelmät keltaiset, punajuovaiset keskikoiset. Maku selvästi mausteinen, kaneliarominen.

Hedelmät keltaiset, punajuovaiset. Maku hieman mausteinen, kaneliarominen. I-V (VI)

Satoisa, alunperin venäläinen talviomena. Hedelmät vaaleankeltaisia punajuovaisia, ruvenkestäviä, erittäin maukkaita. I-III

Satoisa, alunperin venäläinen talviomena. Hedelmät vaaleankeltaisia punajuovaisia, ruvenkestäviä, erittäin maukkaita. I-III

Hedelmät keskikokoisia tai isoja, punaisia. Maku makea, miedosti happoinen ja hienomausteinen. Malto mehukas, tiivis ja hienorakeinen.

Hedelmät keskikokoisia tai isoja, punaisia. Maku makea, miedosti happoinen ja hienomausteinen. Malto mehukas, tiivis ja hienorakeinen. I-III

Hedelmä keskikokoinen, keltainen, hennot punaiset viirut. Raikkaan happoinen maku. I-IV.

Kolme tai neljä eri omenalajiketta samaan runkoon vartettuina. Lajikkeet hyviä ja kestäviä, soveltuvat toistensa pölyttäjiksi. Lajikkeiden hedelmät kypsyvät eri aikaan, ja näin satokausi pitenee. I-III(IV)

Hedelmä keskikokoinen, pohjaväri vaaleankellertävä, peiteväri punainen. Maku makeahko, lievästi aromikas. Satoisa. I-III(IV)

Hyvin aikainen aikainen lajike. Hedelmä pienehkö tai keskikoinen, punajuovikas, miellyttävän mietoarominen.